Darmowa dostawa od 250,00 zł

WG METODY TRADYCYJNEJ PASTERYZACJI

Tradycyjna Pasteryzacja

Pasteryzujemy tradycyjną metodą.

Korzystamy z procesu tradycyjnej pasteryzacji, przekazywanego z pokolenia na pokolenie – przetwory Babci potrafiły stać latami w piwniczkach i po otwarciu smakowały jak świeżo co przygotowane, fundując dawkę dobrych wspomnień, co było dla nas jednoznaczne z sukcesem tego rozwiązania.

Każda zupa po dokładnym zagotowaniu przelewana jest do wyparzonego wcześniej słoika, który podlega procesowi pasteryzacji. Metoda ta pozwala nam przedłużyć świeżość przetworów nawet do 3 miesięcy!

O prawidłowo wykonanej przez nas pasteryzacji świadczy wklęśnięte wieczko, które przy otwieraniu powinno wydać charakterystyczny dźwięk otwieranego szampana.

Prawdziwe opinie klientów
5 / 5.0 20 opinii
pixel